Ejendomsmægler & digitale partner

Vores motto er, at det skal være nemt, sikkert og billigt at sælge sin bolig. Når du vælger DomusConnect som din professionelle digitale partner i din salgsproces, så er det præcis det, du opnår:
Nemt fordi vi har gjort salgsprocessen langt mere enkel og overskuelig, og vi guider dig fra start til slut via en moderne digital platform, der bygger på de nyeste teknologier.
Sikkert fordi vi som professionelle ejendomsmæglere er din garanti for, at alle formelle krav er overholdt. Vi er medlem af Ejendomsmæglernes landsorganisation, har den samme uddannelse, er underlagt de samme vilkår og har de samme forsikringer som en traditionel ejendomsmægler.
Billigt fordi vi har fjernet alle de fordyrende led (fx fysiske kontorer) og derfor tilbyder en fast lav pris, og selvfølgelig gælder solgt-eller-gratis princippet. Du står selv for en enkelt ting, nemlig fremvisning af din bolig til potentielle købere. Dette fordi det naturligvis er dig, der er eksperten i forhold til lige netop din bolig. De øvrige processer i forbindelse med salget ligger hos os.
DomusConnect er en digitalbasseret ejendomsmægler virksomhed grundlagt i 2019, som skaber resultater for vores kunder gennem nytænkning, fleksibilitet og samspil. Vi tror på, at det er på tide at gøre op med den traditionelle måde at sælge bolig på. Alt i vores samfund peger i en langt mere digital retning, og udviklingen går hurtigere end nogensinde. Vi oplever et behov for at tilpasse os, gøre tingene smartere, skære det unødvendige væk og få mere ud af mindre. Det er hele meningen bag DomusConnect, din digitale ejendomsmægler.