Langagervej 13A, ST. TH., 2500 Valby

2V'ER MED DELEVENLIG PLANLØSNING OG ATTRAKTIV BELIGGENHED

Postnummeret fortæller, at du er ankommet til det attraktive og hyggelige Valby - kun 1,5 kilometer fra Valby Langgade, som huser et velassorteret bybillede såvel som alle Spinderiets shoppingmuligheder. Men når du bosætter dig på Langagervej 13A, er du samtidig sikret en rolig og hyggelig hverdag.

Lyder det ikke som den helt ideelle kombination?

Adressen er hjemsted for en gedigen rødstensejendom fra 1935, og lejligheden ligger i bygningens stueetage, der er så højt placeret, at den er helt fri for indkigsgener. Boligen er således velegnet til enlige og par i alle livets stadier - og som et ekstra plus kommer man til at bo i første parket til ejerforeningens velanlagte fællesarealer, der byder på legeplads, et stort græsareal til aktiviteter og solrige hyggekroge med plads til både afslapning og grillmiddage med venner og familie.

Hoveddøren åbner op til en lysfyldt toværelses lejlighed, og da samtlige rum kan tilgås fra den praktiske fordelingentré, er hjemmet tilmed delevenlig for venneparret eller to studerende. Og dette understøttes blot af det faktum, at både stuen og soveværelset har en god, veldisponeret og indretningsvenlig størrelse, hvorfor de snildt kan fungere som to separate baser, ligesom de selvfølgelig kan benyttes på klassisk vis. Køkkenet er opført i tidløse, hvide elementer med bl.a. opvaskemaskine, og planløsningen afrundes med badeværelset, der har brus.

Når du bevæger dig udenfor, får du glæde af et attraktivt nærmiljø, der byder på alle hverdagens fornødenheder. Det gælder alt lige fra spisesteder og take-away til handlemuligheder i Netto og Lidl, og med kun 500 meter til Vigerslev St. er der også nemt afsæt til resten af København - det samme gør sig endda gældende for bilejeren, da der blot er 5 minutter til motorvejen. Som vi allerede har afsløret, er der kort afstand til Valbys velbesøgte byliv, og som prikken over i'et tager det kun 10 minutter på cykel til Vesterbro og 17 minutter til Indre By.

Velkommen hjem.