Ørnevang 18, 1. tv., 3450 Allerød

MULIGHEDSRIG 3V'ER MED STOR ALTAN OG GRØN BELIGGENHED

Det kan være såvel de to venner som den nyetablerede familie eller parret, der ender med at skrive under på købsaftalen til Ørnevang 18, 1. tv. For her, i Lillerøds grønne omgivelser, ligger en helt fortræffentlig treværelses lejlighed med to regulære værelser, stue, stor altan og en pæn, lys indretning.

Kom med indenfor i entréen, der tager jer med til alle boligens rum, hvad end I vil se nærmere på boligens praktiske rum som det første eller vil fortsætte direkte ind i det store opholdsrum. Stuen er nemlig et hjerte med et skønt lysindfald fra de vestvendte vinduespartier, hvorfra I også er forbundet med altanen. Udover at I kan indrette jer med både sofa og spisebord, kan I også benytte jer af det ekstra uderum som en herlig bonus til for eksempel vin på solskinsdage eller et lækkert aftensmåltid med udsigt til det grønne - dét er livet!

De to værelser giver muligheder, muligheder og atter muligheder. Om I har behov for at arbejde hjemmefra og skal bruge et hjemmekontor, får svigermor på besøg og har brug for et gæsteværelse, eller venter på en snarlig familieforøgelse, så kan det ekstra rum opfylde jeres krav til en bolig, ligesom det også kan lejes ud for en ekstra skilling. Det største soveværelse har i øvrigt walk-in som en lille luksus i hverdagen til at udleve Carrie Bradshaw-drømmen.

I får naturligvis også et pænt og praktisk køkken med tidløse moduler og plads til en lille spisekrog, hvor et rundstykke og en kop kaffe hurtigt får dagen skudt igang, mens der er alt i hårde hvidevarer for at sikre, at madlavning og oprydning går gnidningsfrit. Sidst men ikke mindst er der flisebadeværelset, som har separat brus og udluftningsvindue.

Ejendommen fra 1965 placerer sig i et roligt område af Lillerød, tæt på Allerød Stadion og Tokkekøb Hegn! Der er tæt til alle dagligdagens fornødenheder ved indkøb og skole lige nede ad vejen og gåafstand til Allerød Station, hvorfra S-toget tager jer mod København.

Ses vi til en fremvisning?