Skyttegårdvej 11, 2. mf., 2500 Valby

KLASSISK 2V'ER ØVERST I EJENDOMMEN MED GOD BELIGGENHED

Hvis du er på udkig efter et dejligt hjem i fredelige omgivelser, men samtidig tæt på bylivet, så kan du hermed indstille jagten. I Vigerslev venter der nemlig en toværelses lejlighed, som byder på lyse rammer og en god planløsning - det her er kort sagt den ideelle bolig for både singler og par.

På adressen møder du først og fremmest en bebyggelse fra 1940, hvor gulstensejendommene huser skønne lejligheder, mens de grønne fællesarealer inviterer udenfor på sol og frisk luft. Bilejeren kan desuden glæde sig over de gode parkeringsmuligheder, og som et ekstra plus kan vi oplyse, at lejligheden ligger på 2. sal, hvilket er øverst i ejendommen. Du kommer således til at bo uden larmende overboer, og samtidig nyder lejligheden godt af et naturligt lysindfald og en flot udsigt over nabolaget.

Lejligheden råder over 47 kvadratmeter, og den fremstår flot med trægulve og tidløst interiør. I boligens centrum venter den store, hyggelige og lysfyldte stue, der fungerer som hele hjemmets omdrejningspunkt - her er god plads til både sofa- og spisearrangement, og der er tilmed fransk altan mod vest. Køkkenet ligger ved siden af og er opført i et tidløst design, og det samme gør sig gældende for flisebadeværelset, der har god bruseplads. Lejligheden afrundes med et godt og regulært soveværelse, der er møblerbart.

Med denne adresse kommer du til at bo med en perfekt kombination af by og natur. Fra hoveddøren har du bare 150 meter til nærmeste dagligvarebutik, mens ti minutters gang tager dig til Hvidovre Station, hvor S-toget på kort tid forbinder jer med hele København og omegn. Du kan også nyde den korte cykeltur til Valbys rige caféliv eller lade cyklen føre dig til flot natur omkring Damhussøen. Vi kunne fortsætte i en evighed, men vil du ikke hellere med på en fremvisning?