Budstikken 4, 2630 Taastrup

VELDISPONERET ETPLANSVILLA I ROLIGT OMRÅDE - UNIC 119 Villa

Velkommen her på Budstikken 4, hvor I får hele 127 velholdte kvadratmeter placeret centralt i et fredeligt område - den ideelle bolig for unge førstegangskøbere såvel som familien, enlige og parret med udeboende børn.

Adressen er hjemsted for en etplansvilla opført i 1969, og her præsenteres I først og fremmest for den 369 kvadratmeter store matrikel, der må siges at være aldeles overskuelig; her er der både carport, skur, et fint græsareal samt et vestvendt terrasseområde, der er møblerbart. Her kan solskinsdagene altså tilbringes i ro og mag til lyden af fuglekvidder, mens de yngste familiemedlemmer kan gå på opdagelse i det fredelige nabolag, der primært består af lukkede boligvænger med stisystemer, der kæder det hele sammen. Hyggeligt, ikke?

Hoveddøren byder indenfor til et veldisponeret hjem, som fordeler sig over en god planløsning med regulære og indretningsvenlige rum. De tre værelser har alle skabsplads og nem adgang til husets badeværelse og gæstetoilet, hvilket må siges at være et stort plus i en travl hverdag - dertil kommer den rummelige entré med opbevaringsplads, et funktionelt spisekøkken med alt i hårde hvidevarer samt en stor og lysfyldt stue med videre afsæt til udestuen og haven.

Her har I alle hverdagens fornødenheder indenfor rækkevidde takket være den nærtliggende Taastrup Hovedgades mange indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder. Nærområdet byder derudover på et bredt udvalg af børnehaver og skoler, og da boligen er beliggende i et trygt villakvarter, vil I trygt kunne sende børnene afsted på cykel om morgenen. Rundt om villaen finder I naturskønne områder og gode transportmuligheder med bus og tog, og med blot en ti minutters køretur har I City 2-centeret og IKEA indenfor rækkevidde.

Ejendommen har en rigtig fin tilstandsrapport.