Birkevangen 9, 3300 Frederiksværk

Drømmer man om et fritidshus på en stor naturgrund som ligger kun 20 min. cykeltur fra kysten og en af Nordsjællands bedste strande? Og tæt på Arresø og Tisvilde Hegn, der giver mulighed for pragtfulde vandre- eller cykelture? Så er her et dejligt og praktisk hus på Birkevangen 9, beliggende fem kilometer fra Frederiksværk Station samt med busafgange flere gange i timen til både Helsinge og Frederiksværk og videre mod København. Her får man et naturskønt helle i et hus med alle moderne faciliteter, og et sted til weekendture og afslappende ferier, hvor man kan nyde kyst, strand, skov og hinanden.

Huset ligger smukt og ugenert omgivet af store træer. Man har faktisk sin egen lille skov. Hele 2000 m2 grund hører til, så der er masser af plads og privatliv. Det er en naturgrund, som ikke kræver plæneklip og/eller have arbejde. Der er en stor terrasse, hvor man kan slappe af og nyde soltimerne, grille og spise udendørs på varme sommeraftener.

Boligen er på 68 m2 fordelt på to plan, og hertil kommer et lille gæstehus på 9 m2. Hele boligen præsenterer sig med hvidmalede trævægge og masser af naturligt lysindfald. 1. sal er et stort rum med udgang til en terrasse, og der er flot kig ud over det grønne område. Soveværelse, og måske en barneseng eller et kontorhjørne, kan indrettes heroppe. På den lille overdækkede terrasse kan man tage morgenkaffen eller et glas vin i alt slags vejr - og måske se nogle rådyr, som ofte kommer forbi. Der er nemlig et rigt dyre- og fugleliv i området.

Stueplanen indeholder en rummelig entré og gang med en bekvem trappe op til 1. sal, køkken, og en stor stue, et badeværelse og et mindre bryggers med vaskemaskine. Badeværelset har hvide fliser og en bruseniche. Køkkenet er veludstyret med alle hårde hvidevarer, bl.a. også amerikaner-køleskab, som alt sammen står i et nydeligt design med smukke bordplader - og et flisegulv gør rengøringen nem. I åben forbindelse ligger stuen med plads til både spisehjørne, sofahjørne og læsekrog. En indbygget pejs kan give varme og hygge i vintersæsonen. Derudover er der varmepumpe og elvarme i huset. Gæstehuset er praktisk for 2 overnattende gæster.

Indkøb kan klares hos det store velassorterede supermarked, som ligger i gåafstand. Frederiksværk er en livlig handelsby, og Liseleje en festlig sommerby med mange aktiviteter. Alt ligger i bekvem afstand, mens man er helt sig selv i sommerhuset. Ejerforeningen er velfungerende, og vandforsyningen er noget af det absolut reneste vand i Danmark.

Velkommen!